Home

Achtergrond

Laagste aantal opzeggers en stoppers Greenery ooit

Het aantal opzeggingen van leden van The Greenery was nog nooit zo laag.

Dat zegt Philip Smits, directeur van afzetorganisatie The Greenery in Het Financieele Dagblad. Volgens een woordvoerder is de groep bedrijfsbeëindigers ook kleiner. Hoeveel vetrekkers en stoppers er zijn zegt hij niet.

The Greenery verwacht vanaf 1 januari meer omzet te boeken van nieuwe leden dan dat er verloren is gegaan van vetrekkende telers. "Dit is nog nooit gebeurd en voor ons is dat een belangrijk signaal." Of dat betekent dat The Greenery eerder verloren marktaandeel terug gaat winnen durft hij niet te beantwoorden. "Ik wil ervoor waken dat we dezelfde fout maken als in het verleden: prognoses doen die niet uitkomen."

Recent bleek dat er weinig grote verschuivingen zijn bij de verschillende afzetorganisaties.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.