Home

Achtergrond

Kuhn Geldrop stapt in voederoogst-alliantie SDF/Kverneland

Treviglio/Geldrop- Same Deutz-Fahr (SDF) en Kuhn versterken de samenwerking op de markt voor voederoogstmachines.

Het initiatief houdt in dat de Kuhn-fabriek in Geldrop persers en trommelmaaiers onder het merk van SDF zal gaan maken, in casu met ingang van september volgend jaar. De fabriek in Geldrop werd eind vorig jaar door Kuhn gekocht van Kverneland.

De bestaande samenwerking binnen het genoemde marktsegment tussen SDF met de Kverneland-fabriek in het Deense Kerteminde wordt voortgezet en eveneens versterkt. De daardoor gecreëerde verbreding van het assortiment onder de vlag en via de distributie van SDF levert naar wordt gehoopt een behoorlijke afzetverbetering op.

De doelstelling is een verdubbeling van de huidige omzet van 40 miljoen euro naar 80 miljoen euro binnen een termijn van drie jaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.