Home

Achtergrond

Keukenhof trekt Russen aan

De keukenhof heeft het voornemen om de banden met Rusland te versterken en het toerisme vanuit Rusland naar Nederland nieuwe impulsen te geven.

Dit naar aanleiding van het thema 'From Russia with Love', dat het park dit jaar voert. Rusland is voor de toeristische sector een zwart gebied. Het is echter wel een markt die de afgelopen jaren spectaculair is gegroeid en veel potentie heeft op middellange termijn. Amsterdam Canal Cruises & Blue Boat Company hebben het thema aangegrepen om de 'From Russia with Love tours' te organiseren. Toeristen kunnen - aangegrepen door het thema - kennis maken met de hoogtepunten uit het thema waaronder een Love tour door de Amsterdamse grachten, bezoek aan de Hermitage in Amsterdam en een bezoek aan de bloemenweelde van Keukenhof. Woensdag 25 november zullen Amsterdam Canal Cruises & Blue Boat Company samen met Keukenhof de aftrap geven van het themajaar.

Duizenden tulpen vanuit Lisse zullen naar Amsterdam worden gebracht. Wethouder Lodewijk Asscher van de gemeente Amsterdam zal samen met directeur Piet de Vries van Keukenhof de tulpen midden in Amsterdam planten op de steiger van Amsterdam Canal Cruises tegenover Heineken Experience planten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.