Home

Achtergrond 2426 x bekeken

Interfood Group

Interfood is actief in de zuivelindustrie. Het bedrijf, in 1970 opgericht en in 1990 gekocht door de huidige CEO Frank van Stipdonk, verhandelt industriële zuivelproducten voor zowel de menselijke als de dierlijke consumptie.

Interfood levert melkpoeders, boter, weiproducten en kaas, kalvermelk Leivita en veevoeders Feedolac.

Financieel

De omzet van de Interfood Group daalde in 2009 van ruim 750 miljoen naar dik 540 miljoen euro. Oorzaak was de crisis in de zuivelsector. De winst daalde van 8,6 naar 6,6 miljoen euro. Deelnemingen meegerekend daalde de winst naar 5 miljoen euro.

Adres

Interfood B.V.
Lange Trekken 42
5531 PZ Bladel

Website

Interfood Group

Aanvullende informatie, fouten ontdekt of andere op- en aanmerkingen? Mail de redactie!

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.