Home

Achtergrond

'Innoveren staat op laag pitje'

Het Nederlandse bedrijfsleven heeft innoveren momenteel op een laag pitje staan.

De meeste bedrijven stellen plannen om te vernieuwen nog even uit. Pas in 2011 verwacht 62 procent van de organisaties prioriteit te geven aan product- of dienstontwikkeling, tegen een minderheid van 40 procent nu.

Dit is een van de conclusies die organisatieadviesbureau Berenschot trekt uit het tweejaarlijkse onderzoek Ken- en stuurgetallen personeelsmanagement 2010 dat donderdag is verschenen.

Innoveren doe je kennelijk in goede en niet in slechte tijden, concludeert Berenschot. Dit jaar verwacht 43 procent van de organisaties dat de markt waarin zij actief zijn, nog krimpt. Slechts een kwart van de organisaties voorziet groei.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.