Home

Achtergrond

'Ik hou van Holland' tulp gelanceerd

Wie zaterdagavond naar het tv-programma 'Ik hou van Holland' heeft gekeken, was er getuige van dat presentatrice Linda de Mol de mensen uit het winnende vak een bollenpakket met de tulp 'Ik hou van Holland' in het vooruitzicht stelde.

Een nieuwe oranje cultivar uit de stal van Paul Botman. Vijftien procent van de opbrengst van de verkoop van deze tulp gaat naar de stichting Kika. Waarschijnlijk kan de handel in de markt niet veel met de naam die aan de cultivar werd gegeven, maar gezien het goede doel zal het product wel veel mensen aanspreken.

De tulp is via de website www.mijneigentulp.nl te bestellen. Botman biedt overigens een ieder de mogelijkheid om bij gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis een tulp een naam te geven. Geïnteresseerden kunnen de mogelijkheden daarvan vinden op de genoemde website waar ook voorbeelden worden getoond, zoals de tulp '4Daagse'.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.