Home

Achtergrond

Hoogbejaarden in woning overvallen

Een hoogbejaard echtpaar is gisteravond in zijn huis in Hoensbroek (gemeente Heerlen) beroofd door twee gewapende en gemaskerde mannen.

Een hoogbejaard echtpaar is zaterdagavond in zijn huis in Hoensbroek (gemeente Heerlen) beroofd door twee gewapende en gemaskerde mannen. De 86-jarige man en de 83-jarige vrouw werden daarbij vastgebonden en met vuurwapens bedreigd, zo liet de politie vandaag weten.

De overval vond plaats in de woning van het paar aan de Slot Aldeborglaan. De daders vertrokken met een onbekend geldbedrag en zijn spoorloos. Ze lieten het hevig geschrokken echtpaar vastgebonden achter. De slachtoffers wisten zichzelf te bevrijden en hebben daarna de politie gealarmeerd.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.