Home

Achtergrond 1 reactie

Handel in witte lelies moeizaam

De longiflorum lelies zijn nagenoeg allemaal gerooid en de ogen richten zich op de voortgang in de handel.

De longiflorums zijn bijna allemaal verhandeld op een wat beter prijsniveau dan aanvankelijk was ingeschat.

Bij de Aziaten en LA's vinden de eerste overschotten slechts moeizaam een koper. Dit betreft met name de witte cultivars van deze leliesoorten. Het areaal in dat segment is dan ook nogal omvangrijk. Het is vooralsnog de vraag of deze overschotten zullen verdwijnen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Teun Tuinder

    Nou als die verwachtingen gebaseerd zijn op de resultaten in de afbroeierij dan kun je dat wel vergeten. Volgens mij vergeet men in de bollenteelt dat de afbroeiers ook geld moeten kunnen verdienen. Het voortdurend de markt overvoeren met bollen draagt daar niet aan bij.

Of registreer je om te kunnen reageren.