Home

Achtergrond

Gibo Groep

De Gibo Groep is voortgekomen uit de koker van standsorganisatie ABTB en is dus van oudsher op de landbouw gericht. De helft van de klanten betreft agrarische bedrijven. Een ander voorbeeld van de agrarische inslag is het dochterbedrijf LTO Noord Advies.

De Gibo Groep maakte in 2010 bekend te gaan fuseren met branchegenoot Flynth, waardoor het de grootste wordt op agrarisch gebied. Ook werkt het voor de advisering samen met analysebureau HLB in Wijster.

Financieel

De omzet van de Gibo Groep steeg in 2009 naar 112 miljoen euro en zal de komende jaren naar verwachting nog verder stijgen.

Adres

Gibo Groep
Meander 261
6825 MC Arnhem

Website

Gibo Groep

Aanvullende informatie, fouten ontdekt of andere op- en aanmerkingen? Mail de redactie!

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.