Home

Achtergrond 3 reacties

Geldstraf voor aspergeteelster Someren

Een 46-jarige aspergeteelster uit Someren is door de rechtbank in Den Bosch veroordeeld tot een boete van 310 euro voor het beledigen van een ambtenaar.

De vrouw had in mei van dit jaar tijdens een controle op haar terrein een plastic bekertje soep in de kantine omgestoten. De inhoud kwam terecht op enkele formulieren die agenten uitreikten.

De Belastingdienst en arbeidsinspectie troffen eerder die maand op de boerderij tal van misstanden aan. De slechte huisvesting van buitenlandse seizoensarbeiders leidde onder meer tot Kamervragen.

De vrouw houdt vol dat er geen opzet in het spel was en kondigde aan dat ze in hoger beroep gaat.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Met dit soort flauwekul is de politie druk. Guusje ter Horst heeft groot gelijk, dat ze flinke bezuinigingen door wil voeren bij de politie. Laat die dikbetaalde 7gasten eerst maar eens het werk gaan doen waar ze voor zijn aangenomen. En dan graag wat harder lopen.

 • no-profile-image

  Leen Moskofiets

  Ze had geld toe moeten krijgen. Ze heeft voorkomen dat een ambtenaar letsel opliep door die hete soep!

 • no-profile-image

  joapie

  Als er maar geld binnenkomt dan hoor je ze niet meer! Ik wist eerlijk gezegt niet dat er zoveel geldwolven in Nederland woonde. Waar gaat dit nou weer over. Eerst komen ze op een bedrijf om ff lekker vrolijk weg te gaan door boetes uit te delen. Dan heb je een ongelukje dat ongeveer elke dag wel een keer gebeurt op een groot bedrijf, en willen ze daar ook nog is 310 euro voor hebben. Tief toch een eind op. Als al deze flauwekul is over zou zijn, hadden we de crisis allang niet meer gehad. Iedereen zou voor de gein is op bedrijven in Brazilie ofzo meoten kijken. Dan is in Nl alles super voor elkaar

Of registreer je om te kunnen reageren.