Home

Achtergrond

Geel/crème leliesegment niet al te groot

De kleur geel/crème in het sortiment lelies is wel gevraagd, maar de markt is daarentegen niet al te breed.

Enkele kwekers/veredelaars proberen een deel van die markt voor zich op te eisen met goede kwaliteit. Zoals de Vereniging The Originals die een voortreffelijke kwaliteit van de Lilium Oriental Hybride 'Chill Out' in de keuringszaal toont. Mooi op kleur, een fris gewas en prima knoppen.

Mooie kwaliteit wordt tevens onder de aandacht gebracht van de roze/witte Oriental Lilium 'Pink Expression' en bij CNB vertegenwoordiger Henri Omta (die over genoemde lelies nadere inlichtingen kan verschaffen) staat in het kantoor ook een vaas met de uitmuntende en door de markt graag afgenomen witte Lilium 'Nova Zembla'. Een goed broeiresultaat in de donkere periode van het jaar.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.