Home

Achtergrond 1 reactie

Frankrijk in de ban van 'miljoenendief'

Terwijl de Franse autoriteiten jagen op een geldloper die er met ongeveer 11 miljoen euro vandoor ging, heeft de dief op internet al een heldenstatus bereikt.

Dat meldden Franse media vandaag.

Op onder meer de netwerksite Facebook wordt de 39-jarige Tony Musulin toegejuicht, omdat hij zonder gebruik van geweld met een bom duiten de autoriteiten te slim af is geweest. Ook zijn er T-shirts te koop met een afbeelding van Musulin, de "beste chauffeur van 2009''.

Zodra twee nieuwe collega's met geld een bank in Lyon binnen liepen, ging de ervaren Musulin er donderdag in de gevulde gepantserde auto vandoor. Het gps-systeem en de telefoonverbinding van het voertuig waren uitgeschakeld. De auto werd enkele uren later in een verlaten gebied nabij een treinspoor teruggevonden. De autoriteiten vermoeden dat hij in het buitenland zit, maar vooralsnog ontbreekt elk spoor.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    johan

    Hier dromen we toch allemaal van en goed bij kas en geliefd bij de mensen super ik moet het misschien ook maar eens proberen Geldelijke groet johan.

Of registreer je om te kunnen reageren.