Home

Achtergrond 1 reactie

ForFarmers wint opnieuw Gouden FD Gazelle

Mengvoedercoöperatie ForFarmers heeft de Gouden FD Gazelle gewonnen in de categorie grote bedrijven in de provincie Gelderland.

Het Financieele Dagblad kent de prijs jaarlijks toe aan het snelst groeiende bedrijf. Vorig jaar won ForFarmers eveneens. Om in aanmerking te komen voor de prijs moet het bedrijf een omzetgroei hebben gerealiseerd van 20 procent of meer in de afgelopen drie jaar. Daarnaast moet altijd een positief bedrijfsresultaat zijn behaald.

ForFarmers was met een omzetgroei van 130 procent over de laatste drie jaar en een duidelijk positief resultaat in 2008 een ruime winnaar. Algemeen directeur Bert-Jan Ruumpol noemt de prijs een waardering voor het gevoerde bedrijf.

Eén reactie

  • no-profile-image

    veehouder

    Proficiat !!! ForFarmers

Of registreer je om te kunnen reageren.