Home

Achtergrond

Fiscus wil startende ondernemer op weg helpen

De Belastingdienst gaat startende ondernemers op weg helpen om beter wegwijs te raken in fiscale zaken.

Tijdens het jaarcongres van werkgeversorganisatie MKB-Nederland in Den Haag kondigde staatssecretaris Jan Kees de Jager (Financiën) maandag een campagne aan. "Ondernemers zijn de ruggengraat van de Nederlandse economie. Daarom is het belangrijk dat startende ondernemers zich ook fiscaal goed voorbereiden.''

Starters lopen tegen veel vragen aan over bijvoorbeeld btw, privégebruik van de auto en elektronisch factureren. De campagne bestaat uit informatie op de website van de fiscus, advertenties en spots op de radio. De Belastingdienst probeert startende ondernemers verder te ondersteunen door het afleggen van bedrijfsbezoeken.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.