Home

Achtergrond

Eerste lijk horrorhuis geïdentificeerd

De autoriteiten hebben het eerste lijk kunnen identificeren uit het horrorhuis van een mogelijke massamoordenaar in de Amerikaanse stad Cleveland (Ohio).

Het gaat om een 52-jarige vrouw die vlakbij de man woonde en sinds een jaar was vermist, melden Amerikaanse media.

De politie bevestigde inmiddels elf stoffelijke overschotten van vrouwen te hebben aangetroffen in en bij de woning. De autoriteiten gaan ervan uit dat het huis van de 50-jarige verdachte Anthony Sowell volledig zal worden gesloopt tijdens het nog lopende onderzoek. De jongste vondst was een schedel in een emmer, die in de kelder stond.

Buurtbewoners klaagden al jaren over een smerige lucht in de omgeving, maar velen dachten dat deze werd veroorzaakt door de nabijgelegen worstfabriek. Sowell zat een celstraf van vijftien jaar uit wegens de verkrachting van een zwangere vrouw in 1989. De man werd vorige week bij zijn woning aangehouden wegens een ander seksueel misdrijf.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.