Home

Achtergrond

Dode jongen gevonden in woning Oisterwijk

De politie heeft vanmiddag in een woning aan de Bim van der Kleistraat in Oisterwijk een dode jongen gevonden.

De jonge jongen is door geweld om het leven gekomen, aldus een politiewoordvoerder.

De ontdekking werd gedaan door agenten die een onderzoek waren begonnen naar de zelfdoding van een man die vanochtend voor de trein was gesprongen. Het gaat vermoedelijk om zijn vader. De politie sluit een familiedrama niet uit, aldus de zegsman. Het broertje en de moeder van het slachtoffertje waren niet in de woning, aldus de politie.

Basisschool De Wingerd in Oisterwijk is woensdagmiddag open voor buurtbewoners. Slachtofferhulp is daar aanwezig, aldus de politie. Ook burgemeester Hans Janssen van Oisterwijk heeft zich ter plaatse laten informeren.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.