Home

Achtergrond

DSB-stichtingen willen geen volmachten geven

De curatoren van DSB Bank willen maandag overleg voeren met stichtingen die namens gedupeerden van de bank schadeclaims willen indienen.

Het is echter de vraag of deze bijeenkomst in een Amsterdams advocatenkantoor doorgaat.

De twee bekendste stichtingen, Stichting Hypotheekleed van Pieter Lakeman en Stichting Steunfonds Probleemhypotheken van Jelle Hendrickx, willen voorlopig geen volmachten overdragen van de mensen die zij vertegenwoordigen. Dat lieten de twee spreekbuizen van de stichtingen vandaag weten.

Volgens een woordvoerder van de curatoren zijn alleen partijen welkom die duidelijk aangeven voor wie zij claims willen indienen. "Zonder volmachten is er geen overleg. Voor de zorgvuldigheid is het belangrijk wie wie vertegenwoordigt.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.