Home

Achtergrond

Cramer blogt tegen PVV-Kamerlid De Mos

PVV-Tweede Kamerlid Richard De Mos heeft zich volgens milieuminister Jacqueline Cramer opgeworpen als de politieke tak van de klimaatsceptici in Nederland.

Cramer blogt vanaf vandaag dagelijks over de klimaattop in Kopenhagen over een maand. Zij verdedigt in haar eerste bijdrage op de site van haar ministerie de noodzaak om daar een nieuw klimaatakkoord te smeden. "Dit is de enige manier om ook de wereld voor de volgende generaties te behouden.''

De Mos is daar allesbehalve van overtuigd. Hij ontkent dat de mens de oorzaak is van de klimaatverandering. Daarom kunnen volgens hem de miljarden die nu naar het klimaat gaan, beter besteed worden aan het voorkomen van doorligwonden in het ziekenhuis. "Ik ga toch ook niet uit voorzorg in het ziekenhuis liggen als niet duidelijk is dat ik iets heb?'', zegt De Mos in een interview met dagblad De Pers.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.