Home

Achtergrond 4 reacties

Bijeen

Bijeen is de naam van een nieuwe grote speler op inkoopgebied in Nederland, die in 2010 actief wordt. De inkooporganisatie is een krachtenbundeling van supermarktbedrijven Jumbo en C1000, onderdeel van Schuitema en Super de Boer en heeft de organisatievorm van een inkoopcoöperatie.

Bijeen heeft via Jumbo (5 procent) en Schuitema (13 procent) al een flinke positie, maar als gevolg van de overname in 2009 van Super de Boer (7 procent marktaandeel) door Jumbo heeft Bijeen direct al een kwart van de inkoopmarkt in handen.

De vorming van Bijeen zorgt voor een flinke verschuiving op de inkoopmarkt voor versproducten.

Financieel

Jumbo Supermarkten boekte in 2009 een omzet van bijna 1,6 miljard euro. De omzet van Schuitema (C1000) was in 2009 bijnma 3,7 miljard euro. Super de Boer boekte in 2009 een omzet van 2,1 miljard euro.

Adres

Bijeen
Laanakkerweg 4
4131 PA Vianen

Website

Bijeen
Jumbo
Schuitema
Super de Boer

Aanvullende informatie, fouten ontdekt of andere op- en aanmerkingen? Mail de redactie!

Foto

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  LoweryJeanette32

  That is known that money can make us autonomous. But what to do if somebody doesn't have money? The only one way is to receive the

  home loans

  That is good that people can get the home loans moreover, that opens up new possibilities.

 • no-profile-image

  credit loans

  According to my investigation, billions of people in the world receive the loan from various creditors. Thus, there is a good chance to receive a bank loan in all countries.

 • no-profile-image

  loans

  Houses and cars are quite expensive and not everyone can buy it. However, home loans was created to aid different people in such kind of cases.

Of registreer je om te kunnen reageren.