Home

Achtergrond

Beurs Agridagen Geel groeit flink

De tweejaarlijkse beurs voor de intensieve veehouderij Agridagen-Geel vindt in 2010 plaats op 10.000 vierkante meter. Dit is 4.000 vierkante meter meer dan de editie van 2008.

Nieuw is dat de beurs uitbreidt van twee naar drie intensieve sectoren. Ook de rundveehouderij is bij deze editie duidelijk aanwezig.

Agridagen-Geel kiest bewust voor een thema. Zo zal editie 2010 in het teken staan van efficiëntie en energie. Hierbij is het de bedoeling om professionele bezoekers uitgebreid te informeren over innovatieve ontwikkelingen binnen de intensieve veehouderij. Opvallend is dat veel buitenlandse firma’s aanwezig zijn om de contacten met de Vlaamse sector te versterken.

De beurs wordt gehouden van 17 tot en met 19 februari 2010 op de terreinen van de KHK te Geel. De organisatie gaat de uitdaging aan minstens 150 standhouders warm te maken om deel te nemen aan dit tweejaarlijks trefpunt voor de intensieve veehouderij.

Anne Mieke Ravenshorst

Of registreer je om te kunnen reageren.