Home

Achtergrond 1 reactie

Banken leverden 'grote inspanning' voor DSB

Rabobank, ABN Amro, Fortis Bank Nederland, ING en SNS Bank hebben zich "tot het uiterste'' ingespannen om DSB te redden.

Dat maakten de banken vandaag bekend middels een persbericht.

Op verzoek van De Nederlandsche Bank (DNB) en het ministerie van Financiën hebben de banken in de eerste helft van oktober "veelvuldig constructief overleg'' gevoerd. "Dat de omstandigheden uiteindelijk zodanig waren dat deze inspanning is mislukt laat onverlet dat er een sterke wil was om er uit te komen'', aldus de verklaring. De verklaring is een reactie op "berichten in de media die het tegendeel suggereren.''

De bank van Dirk Scheringa ging vorige maand failliet. Momenteel vindt er een onafhankelijk onderzoek plaats naar de neergang van de bank.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    miltenburg

    U bent niet op de hoogte van de werkelijkheid;van lanschot zegt zo een misselijkmakende praktijken van die[dsb]bank moet je niet willen redden;dus die banken die wel bereid waren nemen het ook niet serieus in prakijk;lanschot en friesland bank heb ik nog enigzins vetrouwen ??

Of registreer je om te kunnen reageren.