Home

Achtergrond

Agritechnica verbetert opnieuw bezoekersrecord

De Agritechnica trok vorige week 350.000 bezoekers.

Dat is volgens de organisator van deze tweejaarlijkse mechanisatiebeurs, de Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG), een nieuw record. Het oude record stond op naam van de voorlaatste Agritechnica in 2007, die werd bezocht door ruim 330.000 mensen. Van de beursgangers van vorige week kwamen er 77.000 van buiten Duitsland.

De DLG kon vooraf ook al vaststellen dat het aantal exposanten en standhouders met 2.300 uit 46 landen dit jaar een nieuw hoogtepunt had bereikt. De economische stemming onder de beursgangers bleek afgaande op de investeringsbereidheid ook lang niet slecht. 70 procent is van plan binnen afzienbare tijd geld te steken in het bedrijf, zo meldt de DLG aan de hand van een enquête.

Of registreer je om te kunnen reageren.