Home

Achtergrond

ABN Amro

ABN AMRO is een samenvoeging van het voor 2007 veel grotere ABN Amro plus een deel van het vroegere Fortis. De juridische fusie tussen deze onderdelen is in juli 2010 afgerond. ABN Amro was en is de laatste decennia erg actief op de agrarische markt, zowel in de primaire land- en tuinbouw als in de agribusiness.

Financieel

ABN Amro claimt een agrarisch marktaandeel van 11 procent, door de omvang van de klanten vertaalt zich dat in een aandeel van 17 procent in de agrarische kredietverlening. Het uitstaande krediet in de agrarische sector groeide in het eerste halfjaar van 2009 met 2,5 procent (in 2008 was dat 15 procent).

Adres

ABN Amro
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

Website

ABN Amro

Aanvullende informatie, fouten ontdekt of andere op- en aanmerkingen? Mail de redactie!

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.