Home

Achtergrond 1 reactie

Wie tjilpt, fluit, roept of zingt het mooist?

Het radioprogramma Vroege Vogels is vanaf zondag op zoek naar de beste zangers onder de vogels. Op dierendag heeft het VARA-programma op zijn website een stembus geopend, zodat vogelliefhebbers hun favoriete Vogel Top 100 kunnen samenstellen.

Stemmen kan tot 3 januari. Op deze dag is Vroege Vogels twee uur lang gewijd aan de mooiste en meest opmerkelijke geluiden uit de vogelwereld. Tot die tijd houden bekende vogelaars bij Vroege Vogels een pleidooi voor hun favoriete soort, zodat iedere vogel, van de gaai tot de gans, een kans krijgt om een hoge notatie in de Top 100 te bemachtigen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Riet

    Ik stem op de Poelifinario.

Of registreer je om te kunnen reageren.