Home

Achtergrond

Vijf doden door burenruzie in Frankrijk

Een burenruzie in Raincy bij Parijs heeft gisteravond laat aan vijf mensen het leven gekost.

Dit meldde de Franse krant Le Figaro vandaag op zijn website. Een 55-jarige man ergerde zich aan het lawaai dat zijn bovenburen maakten. Het stel zat te eten met twee vrienden en twee kinderen. Omstreeks 23.30 uur ging de man naar boven om om meer rust te vragen. De discussie over het lawaai liep uit de hand.

Daarop ging de man een vuurwapen halen. Toen zijn buurman de deur opende, vuurde hij vier schoten op hem af. Daarna schoot hij twee keer op zijn buurvrouw, die zeven maanden zwanger was. Daarna schoot hij de twee bezoekers, een stel vrienden, elk een kogel door het hoofd.

Hij spaarde de twee aanwezige kinderen. De meisjes van acht en negen jaar oud moesten het bloedbad wel aanzien. Na de tragedie trok de man zich terug in zijn eigen woning en pleegde zelfmoord.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.