Home

Achtergrond

Verdere groei orderportefeuille Imtech

Het aantal orders voor technisch dienstverlener Imtech blijft groeien.

Het bedrijf uit Gouda handhaaft de verwachtingen voor dit jaar en verwacht verder een toename van het bedrijfresultaat (ebita) door zowel overnames als op eigen kracht.

Dat meldde Imtech woensdag in een zogeheten trading update over het derde kwartaal. ”Natuurlijk zijn wij ook niet immuun voor de gevolgen van een economische crisis”, aldus Topman René van der Bruggen in een toelichting.
Imtech is volgens hem wel minder gevoelig voor het economische klimaat door onder meer de brede portfolio van elektrotechniek, werktuigbouw en ict. Ook wijst de topman op de groeimarkt in energiezuinige en duurzame oplossingen waarin Imtech in toenemende mate actief is.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.