Home

Achtergrond

Van Geel: constructieve inzet oppositie nodig

Nu definitief tot een hogere AOW-leeftijd is besloten, roept CDA-fractievoorzitter Pieter van Geel de oppositie op mee te blijven doen, zeker omdat de komende maanden nog grote besluiten wachten waarvoor een breed draagvlak nodig is.

Na het in zijn ogen 'gehakketak' en de recente persoonlijk getinte aanvallen van de oppositie is het volgens Van Geel tijd voor een constructieve inzet. "Met alleen maar een grappig bedachte oneliner of zeggen dat je het er niet mee eens bent, wordt Nederland er echt niet beter van'', aldus Van Geel vrijdag.

De CDA-fractievoorzitter vindt de manier waarop de AOW-leeftijd omhoog gaat solide en sociaal. Het geeft hem bovendien veel vertrouwen dat het kabinet en de coalitiepartijen "zo voortvarend'' tot het historische besluit zijn gekomen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.