Home

Achtergrond 163 x bekeken

Ultimatum voor DSB Bank

De DSB Bank heeft tot uiterlijk vrijdag de tijd om het akkoord tussen gedupeerden en de bank te ondertekenen.

Gebeurt dit niet dan volgt een gang naar de rechtbank. Dat ultimatum stelt de Stichting Steunfonds Probleemhypotheken aan de DSB Bank.

Een woordvoerder van de stichting zei dat maandag in NOVA. Maandag zou het akkoord tussen de gedupeerden en DSB getekend worden. De bank zegde die afspraak om nog onduidelijke redenen op het laatste moment af.

Voor de SP is het niet ondertekenen door DSB reden minister Bos om opheldering te vragen. De partij wil weten of de Nederlandse Bank in de kwestie heeft ingegrepen en het convenant tussen de bank en de gedupeerden heeft tegengehouden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.