Home

Achtergrond

Twee gevangenen uit Veenhuizen ontsnapt

Uit gevangenis Norgerhaven in Veenhuizen zijn gisterochtend twee gedetineerden ontsnapt.

Dat heeft een woordvoerder van het ministerie van Justitie vandaag gezegd. Het gaat om twee mannen tussen de twintig en dertig jaar oud. Waarvoor de twee vastzaten, wilde de woordvoerder in verband met het onderzoek niet zeggen. De mannen zijn volgens hem niet vuurwapengevaarlijk.

"De twee moesten zich gisterochtend melden op hun arbeidsplek binnen de penitentiaire inrichting. Op weg van hun cel naar die plek werden ze ineens vermist. Tijdens een zoektocht door de gevangenis werden sporen gevonden, die erop wezen dat de twee ontsnapt waren'', aldus de woordvoerder. Om wat voor sporen het gaat, wil hij niet zeggen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.