Home

Achtergrond

Tienduizenden bezoekers verwacht op banenmarkt

Ondanks de economische crisis zijn nog honderden bedrijven op zoek naar personeel.

Zij presenteren zich vandaag op de Landelijke Banenmarkt die UWV Werkbedrijf en gemeenten hebben georganiseerd. Zij verwachten in totaal 100.000 bezoekers.

Op ruim honderd verschillende plaatsen kunnen bezoekers tussen 14.00 en 20.00 uur informatie krijgen over vacatures, speeddaten met werkgevers, en diverse workshops volgen. Er zijn allerlei activiteiten. Zo kunnen bezoekers in Breda meedoen aan een beroepenspel en in Hoorn krijgen bezoekers adviezen van kledingexperts.

Ook mensen die in het buitenland aan de slag willen, kunnen zich op de banenmarkt oriënteren. Op diverse locaties staat ook het ministerie van Defensie, dat op zoek is naar personeel. Ook mensen die voor zich zelf willen beginnen, kunnen op de banenmarkt terecht voor advies.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.