Home

Achtergrond 10 reacties

Somerense veehouder weer vast

Een veehouder uit Someren die eerder werd aangehouden omdat op zijn erf meer dan honderd koeienkadavers illegaal lagen begraven, is vorige week opnieuw gearresteerd.

In het onderzoek naar verwaarlozing van de runderen ontdekte justitie dat vermoedelijk ook oormerken zijn verwisseld. Aan de verdenkingen is valsheid in geschrifte toegevoegd, legde een woordvoerster van het fraudeparket van justitie woensdag uit.

De rechter-commissaris heeft vrijdag bepaald dat de man nog twee weken vast blijft zitten.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Gerrie

  Wordt eens tijd dat ze deze koekenbakker naast de kadavers begraven. Smeerlapperij

 • no-profile-image

  koeienliefhebber

  Als je al dooie koeien gaat begraven op je eigen erf ben je al geen knip voor de neus waard!

 • no-profile-image

  anti aid terreur

  @ Jan, Duitsland. Weer zo iemand die geen hoor en wederhoor toepast en maar meteen oordeelt. hufter zegt zelfs. Jan ik zit er dichter op als jij in Duitsland, en ik weet dat er dingen mis zijn die opgelost moeten worden, geen twijfel daarover. Maar neem niet klakkeloos de berichten over. Die worden door sensatiegerichte media naar buiten gebracht, gedicteerd door de AID.

 • no-profile-image

  wimkroft@wp.pl

  Nederland de rechtsstaat, het grote voorbeeld voor de werelddemocratie. Voor een paar oormerken de bak in gaan, het is te gek voor woorden. Ben blij dat ik er niet meer woon.

 • no-profile-image

  Frank

  Wat een overdreven straf. In landen zoals Australie gooien ze ook koeien in een gat!

 • no-profile-image

  overgevoelig en gek

  Denken de boeren nu echt dat de AID, met anderhalve man en een paardekop, problemen zoekt? Ze hebben de mankracht niet eens de aangedragen mistoestanden na te lopen. Dus bij deze boer is ECHT wat aan de hand. Wie heeft er nu 100 koeien dood??

 • no-profile-image

  gert

  Ach, er zal best wat mis zijn op dat bedrijf,de destructietarieven willen ze nu ook al weer verhogen,zal het wel vaker voorkomen. In de Oostvaarderplassen laten ze de kadavers ook gewoon liggen , dat is meten met twee maten

 • no-profile-image

  anti aid terreur

  Er zal best wat spelen bij de betreffende veehouder. De AID is echter met een heksenjacht bezig. De straffen (lees terreur) staan in geen verhouding tot de gemaakte overtredingen. De ervaring leert dat als een AID'er de pik op je heeft, je het als boer/tuinder kunt schudden in Nederland. Hoor en wederhoor wordt niet toegepast en de boer moet bloeden. Toch te gek dat je moet buigen voor iemand die thuis bij moeder de vrouw waarschijnlijk niets te zeggen heeft en zo zijn macht misbruikt. Ik wil niet iedereen over 1 kam scheren, maar er zijn een aantal zielige figuren in dienst bij de AID. Kunnen we die geen hulp bieden, of omscholen tot een baan waar ze wel iets voor de samenleving kunnen betekenen ? Collega veehouder: probeer het op te lossen, netjes te werken en verder sterkte.

 • no-profile-image

  Jan

  Deze man verdient het niet om veehouder te zijn. Wie zo met z'n dieren omgaat en meent te moeten frauderen mag, wat mij betreft, voor een een aantal jaren de bak in gaan. Deze hufter geeft de veehouderij een slechte naam. NL is zeker geen paradijs, maar in dit geval hebben ze groot gelijk om zo iemand op te pakken.

 • no-profile-image

  Houder van Ve

  Als je kadavers op je eigen erf gaat begraven is er toch behoorlijk wat mis.
  Waarschijnlijk hoort deze veehouder in een gesticht thuis i.p.v. in de gevangenis.

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.