Home

Achtergrond

Sligro boekt licht hogere omzet

Groothandelaar en supermarktconcern Sligro heeft in de eerste negen maanden van dit jaar een licht hogere omzet behaald.

Het bedrijf uit Veghel publiceerde voorbeurs de omzetcijfers over de eerste drie kwartalen. De omzet kwam uit op 1,63 miljard euro. Dat is een toename van 2,3 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Analisten hadden in doorsnee gerekend op een omzet van 1,61 miljard euro.

Sligro waarschuwde eerder voor een verdere verslechtering van de algehele marktomstandigheden in de tweede helft van 2009 door onder meer een oplopende werkloosheid. Het bedrijf onthoudt zich donderdag van een concrete voorspelling over de jaarresultaten wegens de onzekere marktomstandigheden. De omzetcijfers voor 2009 worden op 6 januari gepubliceerd.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.