Home

Achtergrond 6 reacties

Schade door sabotage maispercelen

Loonwerkers in het Noord-Brabantse Schijndel zijn zwaar getroffen door vandalisme in percelen mais.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Tussen het mais op verschillende percelen werd een roestvrijstalen staafje achtergelaten. Hierdoor zijn al twaalf landbouwmachines beschadigd geraakt.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  keuteiboer

  Weinig verstand , crimineel, dom , brood nijd ,activisten ,concurenten uitschakelen, kwajongens streken enz..Zoek de oorzaak maar eens . Ik hoop dat de loonwerkers voor deze schade verzekert zijn . En ik vraag mij af of dat het niet gevaarlijk is voor de medewekers op de machines zoals bepaalde kranten schrijven . In mijn ogen is dit wel gevaarlijk want er wordt met grote snelheid en sterke machines gewerk Zeker als er een schade geval gemeld is van bijna €250000- Dan hoeft er niet veel meer mis te gaan en er zijn mensen bij betrokken .Wie wil er in de toekomst nog mais hakselen als hij gevaar loopt en voor grote kosten kan komen staan .Als dit vaker gebeurt zal de boer dit in de tarieven per Ha terug vinden, want kosten zullen betaald moeten worden . Er zijn blijkbaar mensen die wel tips willen geven hoe het werkt zodat een leek ook weet hoe het werkt , blijk uit enkele reactie( s .) Hopenlijk worden deze niet te veel door mensen gelezen die dit ook wel eens willen proberen voor de grap , want meestal kent men de gevolgen niet .Het zou erg zijn als er menselijke slachtoffers zouden komen en loonbedrijven aan kapot gaan . Want begint met een schroefje , en waar is het einde .

 • no-profile-image

  boer MIERAS

  waneer je nu iemand schade wil toebrengen dan is dat een goed idee om een stripje of een bout van rvs in de mais te gangen je weet dan zeker dat hij de eerste dag staat te repareren en niet kan hakselen EEN PRIMA IDEE WANEER JE AAN IEMAND DE PEST HEBT

 • no-profile-image

  info@dorpsrandhoeve.nl

  Schijndel is in Brabant.

 • no-profile-image

  Leen

  Hier zijn geen woorden voor. Asociaal en crimimeel!

 • no-profile-image

  Willem

  Ik denk zo weinig mogelijk aandacht in de pers ,je brengt soms mensen op idee om iemand schade toe te brengen .Net als het stenen gooien van viaduct.

 • no-profile-image

  boerendochter

  als ze gepakt worden ook bij hun thuis schade aanrichten b.v. hun mooie pc of laptop,stereo instalatie,tv enz.dan weten ze wat het is om aan de lijve te ondervinden hoe het voeld als jou spullen vernielen.hopelijk leren ze er dan van.

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.