Home

Achtergrond 1 reactie

Positief advies voor derde vaccin Mexicaanse griep

Het Europese medicijnenagentschap heeft de Europese Commissie geadviseerd een derde vaccin tegen de Mexicaanse griep goed te keuren.

Dat heeft het agentschap vandaag bekendgemaakt. Het gaat om het vaccin Celvapan van het bedrijf Baxter. Dinsdag gaf de Europese Commissie toestemming voor het gebruik van de vaccins Focetria van Novartis en Pandemrix van GlaxoSmithKline. De verwachting is dat de commissie nu ook snel haar goedkeuring zal geven aan het derde vaccin.

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  firestar

  Er staat een massale vaccinatie op stapel die de overheid mogelijk aan de gehele bevolking wil geven. Dit keer tegen de Mexicaanse griep. Is het wel slim om daar klakkeloos in mee te gaan?. Wij dragen u een aantal punten aan om in overweging te nemen. Wij raden u aan om zelf op onderzoek uit te gaan en u zeer goed te laten informeren. Alleen op basis van goede, eerlijke, betrouwbare en onafhankelijke informatie kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

  De verborgen gevaren van vaccinaties :

  <> (e-book)


  Informing ALL Global Officials of the Inherent Dangers of the H1N1 Vaccination Program:

  <>


  Kritische informatie over griepvaccins:

  <>

  <>

  <>

Of registreer je om te kunnen reageren.