Home

Achtergrond

Politie zoekt stuntende dronken fietsers

De politie is op zoek naar een aantal jongens dat in dronken toestand auto's tegemoet fietste op een provinciale weg bij Mijdrecht.

Het incident is gefilmd door een meisje en op internet gezet. Het meisje heeft zich inmiddels gemeld, aldus een woordvoerster van de politie vandaag.

In het filmpje is te zien dat de jongens stomdronken zijn en recht op auto's afrijden. Pas op het laatste moment wijken ze uit. Het filmpje is al heel vaak bekeken op internet. "Daardoor hebben we ook behoorlijk wat anonieme meldingen gehad van mensen die de jongens zouden hebben herkend'', aldus de woordvoerster. De politie hoopt de identiteit van de jongens te achterhalen en ze te kunnen verhoren.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.