Home

Achtergrond 191 x bekeken

Nog één leerling in ziekenhuis na busongeval

Er ligt nog één leerling in het ziekenhuis na het dodelijke busongeval van maandag bij het Spaanse Gerona.

De leerling kwam dinsdag samen met medeleerlingen naar Nederland, maar ligt nu in een Nijmeegs ziekenhuis. Dat meldde het Canisius College in Nijmegen woensdag.

Een gewonde leerkracht is woensdag uit een Spaans ziekenhuis ontslagen en komt zo snel mogelijk naar huis. Het lichaam van de 15-jarige leerlinge die het busongeluk niet overleefde, komt donderdag naar Nederland.

De leerlingen die maandag in de bus zaten, kwamen woensdag bijeen in hun school in Nijmegen. Later in de week staan meer bijeenkomsten gepland. De lessen op het Canisius College beginnen donderdag weer, aldus de schoolleiding.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.