Home

Achtergrond

Nieuwe campagne voor Veluwe

Op zaterdag 17 oktober begint in Apeldoorn een nieuwe promotiecampagne voor de Veluwe.

Onder de titel 'De Veluwe. Mooi mijn plek!' vertellen mensen van de Veluwe over hun mooiste plek in het uitgestrekte gebied. De campagne is een initiatief van de provincie Gelderland en het Veluws Bureau voor Toerisme.

De Veluwe telt volgens de initiatiefnemers talrijke fraaie plekken die bekend zijn bij bewoners van het gebied, maar daarbuiten onbekend en onbemind zijn. Daarom vertellen mensen met affiniteit voor de Veluwe over hun mooiste plekken.

Op de site vertellen onder anderen fractievoorzitster Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren en voetbaltrainer Edward Sturing over fraaie locaties op de Veluwe en hun 'Veluwegevoel'. Ook Evert van Straaten, directeur van het Kröller-Müller Museum, doet een duit in het zakje.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.