Home

Achtergrond

Muscari Lentebloeier van het Jaar 2010

De Lentebloeier van het Jaar 2010 is Muscari 'Blue Spike' op pot.

Deze lentebloeier is de nieuwe vaandeldrager in de IBC-promotiecampagne die via consumentenmedia vanaf januari 2010 gaat beginnen voor de de gehele productgroep bol op pot in het verkoopseizoen 2010.

De jury, die het blauwe druifje tot winnaar verkoos, bestond uit groenjournalisten en groenspecialisten. De jury roemde de 'Blue Spike' om haar kleur, lente-uitstraling en de uitstekende toepassing van het bolgewas in het interieur alsmede in de tuin en op het terras. Het IBC heeft een uitgebreide serie promotiefoto’s geproduceerd, die voor media, kwekers, handel en tuincentra gratis ter beschikking staat.

Mediaredacties ontvangen naast de informatie over Muscari '‘Blue Spike' ook uitgebreid persmateriaal over andere lentebloeiers op pot. Zowel de toepassing van bolgewassen in het interieur als de buitentoepassingen worden hierbij getoond. Om zoveel mogelijk publiciteit (in de consumentenmedia) te creëren, verleent het IBC haar medewerking aan redacties door het beschikbaar stellen van beeldmateriaal, (achtergrond)informatie en eventueel producten voor fotografie of gebruik in tv-programma’s.

Het (digitale) beeldmateriaal uit het persdossier kan ook door tuincentra, bloemisten en overige detailhandel kosteloos gebruikt worden bij hun promotie. Het dossier is kosteloos aan te vragen via info@bulbsonline.org o.v.v. "persdossier bol op pot 2010". Lentebloeier van het Jaar 2010: Muscari 'Blue Spike'.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.