Home

Achtergrond 173 x bekeken

LNV ontkent uitstel uitbetaling bedrijfstoeslag

Vanaf a.s. vrijdag begint de Dienst Regeling met de jaarlijkse uitbetaling van de bedrijfstoeslagen.

Het ministerie van LNV ontkent uitstel. Het uitblijven van een betalingsschema, dat zowel het ministerie als DR al weken geleden hebben aangekondigd, wijst niet op uitstel. Dat heeft een woordvoerder van het ministerie vanochtend verklaard. Er zou volgens hem geen sprake zijn van vertraging; hij ontkent dat er iets aan de hand is met het aangekondigde begin van de uitbetaling op 16 oktober.

Het ministerie en DR zeggen al weken dat het uitbetalingschema gereed is en "ieder moment" bekend kan worden. Dat schema, waarin staat in welk tempo DR alle toeslagen vanaf 16 oktober uitbetaalt, is tot op heden niet gepubliceerd.

Volgens de woordvoerder heeft de vertraging van de publicatie te maken met andere mededelingen over de bedrijfstoeslagen die de minister gelijktijdig wil doen met bekendmaking van het schema. Daarop is het nu wachten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.