Home

Achtergrond 3 reacties

LNV betaalt eerste EU-toeslagen uit

Het ministerie van LNV begint morgen met uitbetaling van EU-inkomenstoeslagen aan boeren.

Onduidelijk is hoeveel toeslagen meteen worden uitbetaald. Een LNV-woordvoerder wilde daar vandaag geen uitspraken over doen. "Voorwaarde voor uitbetaling is dat Dienst Regelingen alle controles heeft afgerond", benadrukte hij.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Loonwerker

  Hoop maar dat dit snel gebeurd , kunnen de rekeningen weer van betaald worden ik heb al lang genoeg op mijn geld moeten wachten .Neem een voorbeeld aan de varkenshouders daar is het vaak veel slechter maar proberen wel altijd op tijd te betalen .

 • no-profile-image

  boerin

  he boer uit eerst zien dan geloven, ik ben ook erg benieuwd wie er al geld hebben gekregen. wij zijn in december altijd er direct bij. wij hebben nu ook geen wijzigingen tov vorig jaar. maar er is nog niets binnen zelfs geen voorschot.

 • no-profile-image

  Boer

  Graag even melden op deze site als u ze uitbetaald heeft gekregen. Ben benieuwd hoeveel boeren in oktober uitbetaald krijgen.

Of registreer je om te kunnen reageren.