Home

Achtergrond 1 reactie

IBC plaatst advertenties om koop bollen te stimuleren

De komende weken plaatst het Internationaal Bloembollen Centrum (IBC) advertenties in De Telegraaf om de consument een extra stimulans te geven nu bloembollen te kopen en te planten.

Het motto van dit plantseizoen luidt: "Zin in de Lente? Plant dan nu uw bloembollen!" Deze advertenties zijn bedoeld om de consument te herinneren aan het bollen plantseizoen en ze te stimuleren bloembollen kopen en te planten.

Deze advertenties kunnen kort van te voren ingekocht worden en worden alleen geplaatst als de weersvoorspellingen goed zijn en als de kans dat de consument ook zin heeft iets in de tuin te doen groot is. Het beeldmateriaal dat voor de advertentie gebruikt wordt laat het plantmoment zien en beeldt de droom naar de lente uit, waarin de hele familie geniet van de prachtig bloeiende tuin.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Bolle Boer

    Goed zo. Nu ook doen in de rest vd wereld, daar is namelijk onze markt. We moeten de mensen laten weten wat een prachtproduct we hebben. Lekker op een mooie herfstdag planten, lekker op een mooie lentedag van genieten.

Of registreer je om te kunnen reageren.