Home

Achtergrond 254 x bekeken 4 reacties

Hangbuikzwijn niet meer welkom aan de Varkensstraat

De huurster van een appartement in het Vlaamse Mechelen moet binnen acht dagen een ander onderkomen voor huisdier zoeken.

De verhuurder van het complex aan de Varkensstraat eist het vertrek van Flurkje, een hangbuikzwijn van 80 kilo.

Het houden van een varken is tegen de huisregels. Bovendien klagen buren over overlast en stank. De eigenaresse van Flurkje stelt echter dat het varken op een potje in de woonkamer plast en poept op een krant. Stank gaat ze tegen door het varken om de dag met bodylotion in te smeren. Als de huurster blijft weigeren beslist een rechter deze week over het hangbuikzwijn.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  boertje

  Bij Vion hebben ze ook een Varkensstraat,daar mogen wel varkens komen

 • no-profile-image

  Zuidlaren

  Wat een zwijnerij.

 • no-profile-image

  Rik

  Is de hangbuik verboden of het zwijntje?

 • no-profile-image

  N Laan

  Varkens zijn geen huisdieren, strak lopen er ook nog ponys in de kamer het moet niet gekker worden.Zelf vind ik al een hond hore dan 50cm al te veel met al die overlast en hondenstront hiervoor moet er in de gemeente al een extra voorziening worden getroffen. Laat de eigenaar maar eens flink betaalen in de vorm van honden en kattenbelasting. Zelf vind ik dat hoe grooter de hond hoe banger de baas.

Of registreer je om te kunnen reageren.