Home

Achtergrond 4 reacties

Gemeentegeit verrast b&w

Het gemeentebestuur van Tilburg knipperde even met de ogen toen de vrouw van de burgemeester de bestuurskamer binnenstapte met een geit.

Burgemeester Ruud Vreeman kreeg de geit cadeau in Tanzania. Omdat het echtpaar niet wilde dat het dier naar de slacht ging, namen ze het mee in het vliegtuig. De geit vloog Business Class, aldus het Brabants Dagblad. Het witte diertje gaat naar een kinderboerderij in Tilburg.

Uiteindelijk bleek alles een grap van de Tilburgse burgervader. Het Brabants Dagblad meldt dat het dier gewoon uit Nederland komt. Vreeman wilde het gemeentebestuur tussen zware vergaderingen door even laten lachen.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  Ik dacht dat ze in Tanzania ,wel beter iemand blij konden maken met die geit,Tilburg zit dacht ik niet om gazonmaaiers te springen.Vreeman heeft op dit moment wel andere sores met het dubieuze muziektheater van Adje.De AID zal in dit geval wel met twee maten meten

 • no-profile-image

  koetje

  Met zulke idiote acties haal je zo weer mkz weer binnen

 • no-profile-image

  Willie van Gemert

  In het Brabants Dagdlad staat ook dat het een grap van de burgemeester was.

 • no-profile-image

  Boate

  Direct de AID en de VWA op afsturen. Ik durf te wedden dat Vreeman een serie veterinaire regels heeft geschonden en dat deze import illegaal is.

Of registreer je om te kunnen reageren.