Home

Achtergrond 191 x bekeken

Fonds vervult wensen van stekersverenigingen

Het Bloemencorso van de Bollenstreek kan ook dit jaar een donatie verwachten van het Fonds 1818.

Die toezegging deed het fonds onlangs. Corsobestuurslid Werner Reeuwijk toont zich bijzonder verheugd over deze bijzondere blijk van waardering aan de stekersverenigingen van het Bloemencorso van de Bollenstreek. “Dit is een geweldige opsteker. Zowel voor het corso als voor onze vrijwilligers. Ieder voorjaar zijn zij drie lange dagen druk in de weer om de praalwagens te overdekken met duizenden heerlijk geurende hyacinten. Niets is hen te veel. Met veel enthousiasme klaren zij deze megaklus."

Het fonds doneerde dit jaar bijna 10.000 euro. "Nog mooier is het dat we in 2010 opnieuw een donatie kunnen verwachten”, aldus Reeuwijk. "Het enthousiasme waarmee honderden vrijwilligers, afkomstig van verenigingen en clubs uit de regio, jaarlijks de praalwagens met hyacinten overdekken ligt hieraan ten grondslag."

Jaarlijks zijn meer dan twintig stekersverenigingen actief voor het Bloemencorso van de Bollenstreek.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.