Home

Achtergrond 218 x bekeken

Flitsende start voor Millenniumtrein

De Millenniumtour 2009 is vrijdag van start gegaan.

Rond het middaguur vertrok een trein met meer dan honderd jongeren en een flink aantal BN'ers van Amsterdam Centraal voor een eerste rondrit door het Groene Hart. In de middag vertrekt de trein met een nieuwe lading geïnteresseerden.

De jongeren konden zich van tevoren aanmelden op de website millenniumtour2009.nl. De trein is bedacht om jongeren bewuster te maken van de millenniumdoelen van de Verenigde Naties. Onderzoek wijst uit dat meer dan de helft van de Nederlandse jongeren de millenniumdoelen van de VN niet kent.

Op de trein vertellen BN'ers als tv-kok Ramon Beuk, presentatrice Leonie Sazias en acteur Edo Brunner de jongeren hoe ze zelf kunnen bijdragen aan het bereiken van de millenniumdoelen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.