Home

Achtergrond

FNV Bondgenoten: beetje hoop voor DSB-betrokkenen

Een beetje hoop voor DSB-betrokkenen. Zo omschreef FNV Bondgenoten-bestuurder Carla Kiburg het uitstel van het besluit over een mogelijk faillissement van DSB.

Dat krijgt van de rechtbank tot vrijdag 12.00 uur de tijd om een koper te vinden voor de geplaagde bank.

Het is volgens Kiburg goed dat de rechter de werknemers en de bank nu nog een kans geeft. "Hopelijk kan hij dan vrijdag echt een positief besluit nemen en de grote onzekerheid wegnemen. Met deze verlenging hebben alle betrokkenen weer een beetje hoop op een goede afloop.''

Ook voor de regio vindt de bestuurder het goed nieuws. "Het faillissement van DSB zou zeker doorsijpelen in de regio.'' Volgens haar zouden bedrijven mogelijk niet meer aan geld kunnen komen, omdat ze eerst een nieuwe bank moeten zoeken. "Vervolgens kunnen ze zelf failliet gaan.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.