Home

Achtergrond 4 reacties

DeltaMilk op zoek naar nieuwe leden

Coöperatie DeltaMilk, die voornemens is de FrieslandCampina-fabriek in Bleskensgraaf over te nemen, is per direct op zoek naar 300 nieuwe leden.

Dit vertelt voorzitter Teunis Sterk. Deze leden zijn nodig om de aanvoer voor de fabriek in Bleskensgraaf op langere termijn veilig te stellen. Tot 1 januari 2017 staat FrieslandCampina overigens nog garant voor voldoende melk.

Sterk stelt dat DeltaMilk boeren een unieke kans biedt. "Niemand anders neemt nu nog leden aan. Hier is nog plaats." Sterk hoopt op de overkomst van een groot aantal leden van FrieslandCampina. "Zij krijgen bij vertrek 5 cent per kilo geleverde melk mee. Dat moet bij ons worden ingelegd, maar boeren krijgen dat geld wel op naam. Bijkomstig is dat al het geld dat ze op de ledenrekening hebben opgebouwd bij FrieslandCampina ook meekrijgen, als vrij te besteden geld." Aspirant-leden moeten zich aanmelden via de website van DeltaMilk.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  p.a.r. co

  dan moeten ze wel wat apparts gaan maken, want met die bulkkaas varen ze achter doc aan. die fabriek zal ook wel een paar centen kosten, als het deze club lukt vind ik het heel knap.

 • no-profile-image

  Evert

  PARCO, doet niet mee!!!

 • no-profile-image

  boer mieras

  ik verhuur mijn quotum dat bregd lekker geld op en ik hoef er niets voor te doen,
  laat een ander maar melken en voor dag en dauw zijn nest uit ik blijf wel lekker liggen op mijn nest laat die sukkels maar koeien voor een paar cent per liter

 • no-profile-image

  P.A.R. & CO

  Ik wil wel meedoen

Of registreer je om te kunnen reageren.