Home

Achtergrond

DSB-boeren kunnen ander banknummer opgeven

Boeren die hun bedrijfstoeslag niet meer willen ontvangen op een rekening bij de DSB-bank moeten zelf bij Dienst Regelingen (DR) een ander bankrekening opgeven.

Nu er vandaag onzekerheid is ontstaan over de beschikbaarheid van tegoeden bij de DSB-bank houdt de Dienst Regelingen er rekening mee dat boeren de bedrijfstoeslag niet meer op een DSB-rekening willen hebben overgemaakt. DR begint vrijdag met de jaarlijkse uitbetaling van de bedrijfstoeslagen. Dat is dit jaarr twee maanden vroeger dan in andere jaren wegens de slechte inkomenssituatie in de landbouw.

Dienst Regeling neemt zelf geen initiatief voor overmaking op een andere bankrekening. Boeren die dat willen moeten zelf een ander rekeningnummer invullen op een mutatieformulier bij het LNV-loket onder 'mijn dossier'.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.