Home

Achtergrond

Consumentenbond stelt vragen aan DNB

De Consumentenbond heeft aan De Nederlandsche Bank (DNB) in een brief vragen gesteld over onder meer de rechtspositie van consumenten die gedupeerd zijn door de onnodige koopsompolissen van DSB Bank.

Zo vraagt de bond zich af tot wie de polishouders zich moeten richten met hun claim. Dat meldde de bond dinsdag. De Consumentenbond wil verder weten wat er gebeurt als DSB failliet gaat. Ook dringt de bond erop aan dat DNB haast maakt met de uitvoering van het depositogarantiestelsel.

"De bond gaat ervan uit dat in ieder geval voor de feestdagen consumenten weer over hun spaargeld kunnen beschikken'', aldus de bond in de brief. De Consumentenbond heeft in totaal negen vragen en wil binnen een week antwoord van DNB.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.