Home

Achtergrond 1 reactie

Celstraf Belg voor bizarre kindermishandeling

Een Belgische vader is donderdag in Antwerpen tot acht jaar cel veroordeeld wegens ernstige mishandeling en verwaarlozing van zijn dochters.

De 51-jarige man liet twee thuiswonende dochters slechts tweemaal per dag naar het toilet gaan. De meisjes (14 en 19) mochten zich maar één keer per maand wassen in een teil met koud water en Dreft. Ze sliepen in de stoel, hadden amper speelgoed en onvoldoende kleding. Vers eten kwam er bijna nooit op tafel: ze leefden van blikvoeding en frieten. Ze werden ook zonder reden geslagen en vernederd. Een keer kreeg een meisje een mes in haar hand gestoken.

Een van de meisjes had haar beklag gedaan bij de politie. Toen agenten huiszoeking deden, vonden ze 170 petflessen met urine van de vader. De man had smetvrees en plaste daarin, omdat zijn dochters het toilet gebruikten.

De man en zijn vrouw ontkenden alles en noemden hun dochters leugenaars. De moeder is veroordeeld tot psychiatrische opname, omdat ze volgens een gerechtspsychiater zwakzinnig is. De ouders moeten de twee dochters 45.000 euro vergoeding betalen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Gaatze

    daar kunnen ze een mooi tijdje een huisje van huren! wat een idioot die belg..

Of registreer je om te kunnen reageren.